ویدئوی جالب و دیدنی از مالتا

گوشه کوچکی از زیبایی های کشور مالتا برای کسانی که تصمیم به اقامت در مالتا دارند

Posted in Uncategorized | Tagged , , , , | Leave a comment

مراحل اقدام اقامت مالتا

مراحل لازم جهت اقدام برای مهاجرت به مالتا بر اساس شرایط زمانی ممکن است متغیر باشد ولی در حالت عمومی، مراحل زیر برای مهاجرت به مالتا باید انجام شوند:

مرحله اول
متقاضی باید فرمی را براساس قوانین پر نموده و و به نماینده سیاسی مالتا در کشور متبوع ارائه میگردد و در صورت نبودن سفارت مالتا در کشور متقاضی امکان .ارائه مدارک از طرف متقاضی در مالتا بوسیله نماینده متقاضی در مالتا ارائه میگردد
مرحله دوم
اداره مالیات مالتا طی نامه ای رسمی دریافت تقاضا نامه را از طرف متقاضی تائیید مینماید.
مرحله سوم
اداره مالیات مالتا بعد از طی زمان اعلام شده طی نامه ای اعلام قبولی درخواست اقامت متقاضی را مینماید.
مرحله چهارم
طی 30 روز پس از دریافت نامه قبولی متقاضی موءظف است تا مبلغ 4192 یورو رابعنوان مالیات یک سال اول خود به اداره مالیات مالتا پرداخت نماید. چنانچه به هر دلیلی متقاضی طی یکسال اقامت خود وارد مالتا نگردد میتواند مبلغ 3030 یورو از مبلغ مالیات پرداخت شده خود را باز پس گیرد.      
 
مرحله پنجم
طی سی روز از پرداخت مالیات بوسیله متقاضی مجوز اقامت برای متقاضی و افراد تحت تکفل او صادر خواهد شد
مرحله ششم
متقاضی موءظف است تا ظرف 12 ماه از تاریخ صدور مجوز در مالتا محلی را برای اقامت تهیه نماید
مرحله هفتم
متقاضی باید ظرف 15 روز پس از تهیه محلی برای اقامت در مالتا مراتب را به بخش درآمدهای داخلی مالتا اعلام نماید . در این مرحله متقاضی میتواند نماینده مالیاتی خود را نیز به این بخش معرفی نماید.
مرحله هشتم
بر اساس قوانین مالتا دارنده موافقت با اقامت در مالتا موءظف است تا طی 12 ماه پس از دریافت مجوز محلی را برای سکونت خود ( در صورت خرید منزل با حداقل قیمت 116000 یورو و در صورت اپارتمان با حداقل قیمت 69000 یورو و در صورت اجاره محلی برای سکونت به قیمت اجاره سالیانه حداقل 4150 یورو ) تهیه نماید. بر اساس قوانین مالتا دارنده مجوز 12 ماه فرصت دارد تا در مالتا اقامت نموده نیز فرصت برای تهیه مسکن دارد.
مرحله نهم
دارنده مجوز باید بر اساس قوانین مدارکی را به بخش درامدهای داخلی مالتا واداره مالیات مالتا ارائه نماید که نشان دهد بر اساس قوانین مالتا مبلغ قانونی مورد درخواست برای خود و هر یک ازافراد تحت تکفل خود وارد مالتا نماید این مبلغ بر اساس قوانین مالتا باید مدت یکسال درحساب فرددر مالتا بوده و پس از آن فرد 
میتواند مبلغ را به خارج از مالتا ارسال نماید. 
مرحله دهم
پس از انجام مرحله نهم بخش درامدهای داخلی و اداره مالیات دارنده مجوز اقامت را از تمدید اقامتش برای مدت یکسال دیگر باخبر میسازد.
Posted in Uncategorized | Tagged , | Leave a comment

مزایای اقامت مالتا

مزیت های مهاجرت به مالتا و اقامت در مالتا، با توجه به هزینه های کمی که لازم است، باور نکردنی است:

مزیت‌های اجازه اقامت
سفر به تمام اروپا بدون ویزا در هر زمانی‌
بدون محدودیت حداقل زمان اقامت در مالتا (در صورت دلخواه فقط یکروز)
افتتاح حساب بانکی شخصی‌ در بانک‌های اروپا
بدون اجبار به خرید ملک یا هر گونه سرمایه گذاری دیگر
معافیت مالیاتی بر در آمد و ثروت شما در خارج از مالتا.

Posted in Uncategorized | Tagged , , , , , , , , , , , | Leave a comment

برنامه اقامتی مالتا

برنامه اقامتی مالتا :

برنامه اقامت دائمی مالتا تقاضا نامه برای اجازه اقامت دائم مالتا توسط افراد با هر ملیتی میتواند داده شود مشروط بر اینکه شرایط زیر به شکل رضایتبخش رعایت شود:

الف) در اختیار گرفتن ملک: جهت اقدام برای اقامت دائم مالتا متقاضیان باید یا به خرید آپارتمانی که ارزش آن کمتر از ۱۱۶،۰۰۰ یورو نباشد اقدام کنند و یا آپارتمانی با اجاره حداقل ۴،۲۳۰ یورو در سال اجاره کنند. متقاضیان باید تا حداکثر ۳۶۰ روز پس از تاریخ اخذ اقامت دائم نسبت به خرید و یا اجاره ملک اقدام کنند. در پایان سال اول اقامت متقاضی باید نشان دهد که آپارتمانی را خریده یا کرایه کرده است. سرمایه گذاری ساختمانی در مالتا عموما محدود میباشد و هر شهروند خارجی‌ که اقامت دائم دارد محدود به داشتن فقط یک ملک می‌باشد. فقط در مناطق ویژه در مالتا سرمایه گذاری ساختمانی نامحدود می‌باشد و افراد میتوانند به تعداد, آپارتمان برای اجاره دادن خریداری کنند. مسکن هنوز در مالتا در مقایسه با ناحیه مدیترانه و باقی‌ اروپا ارزان می‌باشد. بعنوان مثال انواع ویلاهای ۳ یا ۴ اتاق خوابه با استخر و گاراژ دوبل را می‌توان با حدودا ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار یورو خریداری کرد، در حالیکه یک آپارتمان ۲ اتاق خوابه در منطقه ای ایده ال در شهر کمی‌ بیشتر از ۱۵۰،۰۰۰ یورو قیمت دارد، که این نیز بستگی به دکوراسیون، مکان، منظره دریا و غیره دارد. املاکی که با سند کامل (عرصه و عیان) در مالتا خریداری شده باشند شامل مالیات مسکن و یا مالیات شهرداری نمیباشند، زمانیکه یک ملک فقط عیانی آن خریداری شده باشدیک “اجاره زمین” ناچیز بشکل سالیانه باید پرداخت گردد.

ب ) مدارک اثبات دارائی: مدارک در آمد / نقدینگی الف) در آمد/نقدینگی – متقاضیان باید با مدرک نشان بدهند که در آمدی معادل یا بیشتر از ۲۳،۵۰۰ یورو در سال و یا سرمایه‌ای معادل یا بیش از ۳۲۵،۰۰۰ یورو دارند. لازم به تذکر است که متقاضیان مجبور نیستند تمام این مبلغ را به مالتا انتقال دهند و همچنین قیمت مسکن خریداری شده (در صورت خرید) از این مبلغ کسر میشود. ب) مبلغ سالانه ارسالی به مالتا- متقاضیان باید سالانه حداقل مبلغ ۱۴،۱۰۰ یورو به مالتا ارسال کنند (به اضافه ۲،۳۵۰ یورو برای هر شخص وابسته مثل همسر و فرزندان کمتر از ۲۱ سال) و یا هر شخص دیگری که به متقاضی وابسته است. یک زوج مزدوج برای مثال باید ۱۶،۴۵۰ یورو در سال به مالتا ارسال کنند. قابل تذکر اینکه پس از کسر مالیات سالانه مابقی مبلغ میتواند به کشور مطبوع باز پس گردانده شود.

پ ) اشتغال / فعالیت در کسب و کار اجازه اقامت دائم در مالتا به تنهایی به معنی‌ داشتن اجازه کار و یا اجازه کسب و کار نیست. برای گرفتن اجازه کار و اجازه فعالیت در کسب و کار متقاضی باید به طور جداگانه از طریق مقامات ذیصلاح در مالتا این درخواست را ارائه نماید. در حال حاضر سیاست رسمی‌ دولت مالتا تشویق ایده‌ها و تخصص‌های خارجی‌ در امر توریسم، تولید و بخش تدارک و پخت و پز غذا به اضافه چندین حق انتخاب جالب دیگر می‌باشد.

ت ) بعد از دریافت حق اقامت دائم پس از صادر شدن اقامت از طرف حکومت مالتا:

متقاضی باید حداکثر یکسال پس از تاریخ صدور اقامت محل زندگی‌ برای خود اختیار نموده و با مسافرت به مالتا پاسپورت خود را با ویزای اقامت ممهور کند
متقاضی اجازه ندارد بدون مجوز کار، مشغول به کار شده یا کسب و کار در مالتا اختیار کند.
متقاضی نباید در هیچگونه فعالیتهای سیاسی در مالتا سهیم شده و یا دخالت کند. اگر متقاضی مایل به فعالیت سیاسی بود باید با انجمن شهرو یا شهرداری محل سکونت خود در مالتا تماس حاصل نماید.
ما به شما در طول این پروسه (روند) کمک خواهیم کرد. پس از دریافت بیعانه ما با ارسال یک راهنمای ساده، فرم رسمی‌ تقاضانامه و نمونه‌های از فرمهای پر شده که قسمتی‌ از بسته کامل ما برای تقاضای اقامت دائم است را برای شما ارسال خواهیم داشت
چ – امور مالی‌ مورد احتیاج در یک نگاه

حداقل در آمد سالیانه ۲۳،۰۰۰یورو
حداقل کلّ ثروت ۳۵۰،۰۰۰ یورو
حداقل مالیات قابل پرداخت در مالتا ۴،۲۰۰ یورو
حداقل مبلغ حواله سالیانه به مالتا ۱۴،۰۰۰ یورو
حداقل حواله برای هر وابسته ۲،۳۳۰ یورو
حداقل کرایه مسکن سالیانه ۴،۲۰۰یورو
حداقل ارزش مسکن خریداری شده ۱۱۶،۰۰۰ یورو

Posted in Uncategorized | Tagged , | Leave a comment

موقعیت جغرافیای مالتا

سیاهچالهای قرون وسطا با سنگهای حجیم و غار کالپسو تنها چیزهایی نیستند که جزایر مالت را اسطوره ای کرده اند. خیابانهای باریک پر پیچ و خم و شهرها و روستاهای آن مملو از کلیساهای رنسانس و کاخهای باروک است. لقب “موزه در هوای آزاد” به حق برای جزایر مالت به کاربرده شده است چرا که اطراف شهر مملو از قدمیترین مجسمه های انسان است.

مجمع الجزایر مالت در دریای مدیترانه، در 93 کیلومتری سیسیل و 288 کیلومتری جنوب افریقا واقع شده است. این مجمع الجزایر شامل سه جزیره مالتا، گوزو و کومینو است و جمعیت 400000 نفره آن در ناحیه ای به مساحت 316 کیلومتر و خط ساحلی به مساحت 198.8 کیلومتر زندگـــــــــی می کنند(به غیر از 56.01 کیلومتر جزیره گوزو)

مالتا بزرگترین جزیره و مرکز اجرایی، تجاری و فرهنگی این مجمع الجزایر به حساب می آید. گزو دومین جزیره بزرگ منطقه و روستایی تر از مالتا است. ماهیگیری، توریسم، صنایع دستی و کشاورزی از شناسه های آن است. جزیره کومینو کاملا خالی از سکنه است.

به خاطر آب و هوای آفتابی بینظیر، سواحل فراخ، شب زنده داری های با شکوه و 7000 سال تاریخی شگفت انگیز، چیزهای زیادی برای دیدن و انجام دادن در این سرزمین وجود دارد.

درپی تحقیقات اخیر که بوسیله مجله اینترنشنال لیوینگ در میان 194 کشور جهان انجام گرفته کشور مالتا بعنوان یکی از بهترین کشورهای جهان در سال 2010 برای زندگی معرفی شده است.
در سال 1988 برنامه ای تحت عنوان اقامت دائم جهت تجار و افرادی که دارای توانائی مالی پرداخت مالیات را دارند در کشور مالتا برقرار گردید . مالتا یکی از اعضای کشورهای اروپا و شنگن میباشد که با داشتن اقامت این کشور میتوانید آزادانه به کشورهای عضو شنگن مسافرت نمائید.
متقاضی میتواند برای خود و همسر و فرزندان زیر 21 سال و برای پدر و مادر و پدربزرگ و مادر بزرگ خود که از لحاظ مالی در زیر مجموعه خود و به عنوان دیگر تحت تکفل خود بوده نیز اقامت نماید.
دارنده اقامت دائم مالتا تنها باید سالیانه مبلغ 4192 یورو بعنوان مالیات به دولت مالتا پرداخت نماید.

Posted in Uncategorized | Tagged , | Leave a comment

اقامت مالتا

چرا کشور مالتا ؟
در پائین بخشی از دلائلی که باعث میشود تعداد فزاینده‌ای از مردم مایل به گرفتن اجازه اقامت دائم در مالتا شوند را ملاحظه می‌کنید:
آب و هوای مدیترانه‌ای در محیطی دوستانه و انگلیسی زبان
زندگی‌ با استاندارد بالا در یک اتمسفر آرامبخش
رفت و آمد آزادانه به مالتا
حرکت آزادانه به تمام اروپا
بدون محدودیت زمانی‌ برای اقامت در مالتا (فقط یک روز باید در مالتا باشید)
آزادی در باز گرداندن سرمایه و در آمد
یکی‌ از کم مالیات‌ترین مناطق اروپا
بدون مالیات بر ثروت و در آمد در خارج از مالتا
پائین بودن مالیات کسب و پیشه
دسترسی‌ آسان توسط دریا و فرودگاه بین المللی مالتا
یکی‌ از مراکز امن بانکداری اروپا با حضور بانک‌های بین المللی

موقعیت جغرافیایی مالتا :

مجمع الجزایر مالت در دریای مدیترانه، در 93 کیلومتری سیسیل و 288 کیلومتری جنوب افریقا واقع شده است. این مجمع الجزایر شامل سه جزیره مالتا، گوزو و کومینو است و جمعیت 400000 نفره آن در ناحیه ای به مساحت 316 کیلومتر و خط ساحلی به مساحت 198.8 کیلومتر زندگـــــــــی می کنند(به غیر از 56.01 کیلومتر جزیره گزو)

مالتا بزرگترین جزیره و مرکز اجرایی، تجاری و فرهنگی این مجمع الجزایر به حساب می آید. ماهیگیری، توریسم، صنایع دستی و کشاورزی از شناسه های آن است. جزیره کومینو کاملا خالی از سکنه است.

درپی تحقیقات اخیر که بوسیله مجله اینترنشنال لیوینگ در میان 194 کشور جهان انجام گرفته کشور مالتا بعنوان یکی از بهترین کشورهای جهان در سال 2010 برای زندگی معرفی شده است.
در سال 1988 برنامه ای تحت عنوان اقامت دائم جهت تجار و افرادی که دارای توانائی مالی پرداخت مالیات را دارند در کشور مالتا برقرار گردید . مالتا یکی از اعضای کشورهای اروپا و شنگن میباشد که با داشتن اقامت این کشور میتوانید آزادانه به کشورهای عضو شنگن مسافرت نمائید.
متقاضی میتواند برای خود و همسر و فرزندان زیر 21 سال و برای پدر و مادر و پدربزرگ و مادر بزرگ خود که از لحاظ مالی در زیر مجموعه خود و به عنوان دیگر تحت تکفل خود بوده نیز اقامت نماید.
دارنده اقامت دائم مالتا تنها باید سالیانه مبلغ 4192 یورو بعنوان مالیات به دولت مالتا پرداخت نماید.

مزایای اقامت مالتا

مزیت‌های اجازه اقامت
سفر به تمام اروپا بدون ویزا در هر زمانی‌
بدون محدودیت حداقل زمان اقامت در مالتا (در صورت دلخواه فقط یکروز)
افتتاح حساب بانکی شخصی‌ در بانک‌های اروپا
بدون اجبار به خرید ملک یا هر گونه سرمایه گذاری دیگر
معافیت مالیاتی بر در آمد و ثروت شما در خارج از مالتا. 

پروسه اخذ اقامت در مالتا

تهیه و ارسال فرم
کمک به متقاضی برای پر کردن فرمها
تحویل اسناد و فرمهای متقاضی به اداره‌های ذیربط در مالتا،
پیگیری روند اقدامات تا زمان صدور اقامت، تا کنون تمام ویزا های اقدام شده توسط ما به صدور اقامت منتهی‌ شده است،
همراهی متقاضی به اداره مهاجرت برای زدن مهر در پاسپورت،
همراهی متقاضی به اداره مالیات ها برای ثبت نام بعنوان مالیات دهنده،
دریافت اقامت برای متقاضی و همراهان وی.

Posted in Uncategorized | Tagged , , , , , | Leave a comment